Handlekurv

Dersom du allerede er registrert kan du logge inn her

Leveres
Bruk lik leverings- og fakturaadresse
Legg til / Rediger leveringsadresse
Navn Prod.nr. Pris Ant. Rabatt Totalt
 
Prisresultat

Valgt leveringsmåte

Ingen leveringsmåte er valgt

Du må velge en leveringsmåte.

Beklager, det er ingen leveringsvalg tilgjengelig for din ordre.

 
Totalt:
kr0,00
Salgsbetingelser

Salgsbetingelser

PÅMELDING
For å bestille turer må minimum bestiller være fullverdig eller familiemedlem i LUSCOS.
Påmelding er bindende. Plassen er sikret når deltaker har betalt depositum innenfor fristen og
vilkårene regnes dermed som akseptert.

 

Etter bestilling av reisen (via våre nettsider) vil du motta en bekreftelse på bestilt tur inkludert betalingsinfo. Det er viktig at du sjekker at dato og reise stemmer i henhold til hva du har bestilt, samt at alle navn er korrekt skrevet og stemmer med navnet slik det er skrevet i passet. Eventuelle feil må meldes fra umiddelbart etter mottagelse av bekreftelsen. For at påmeldingen skal være bindende må depositumet være innbetalt senest 1 uke etter bestilling. Sluttbeløpet forfaller 6 uker før avreise

NB. Kun registrerte brukere kan bestille LUSCOS fellesturer. Registrering via Logg inn/ut

 

BESTILLING/BETALINGSFRISTER

 

BETALING & REISEDOKUMENTER
Depositum er 4000,- pr. person dersom intet annet blir oppgitt. Innbetaling av depositumet bekrefter at du har lest og godkjent reisebetingelsene. Ved uteblivelse av depositum, kanselleres bestillingen etter 14 dager.
Sluttbeløpet forfaller til betaling seks uker før avreisedatoen og reisedokumentene sendes cirka to uker før avreise. Det er bestillers ansvar å kontrollere at alle billettene er korrekte. Eventuelt feilstavet navn, som ikke er meldt fra om ved mottakelse av reisebekreftelsen, kan medføre en kostnad ved en eventuell navneendring, som vil bli belastet bestiller/deltaker.

 

AVBESTILLING
LUSCOS varsles snarest dersom bestilt plass ikke kan/skal benyttes.
Etter innbetaling av depositum kan ikke fellesturen avbestilles. 
Depositum betales ikke tilbake uansett årsak. Forfall mindre enn 6 uker før avreise, eventuelt "No Show" gir ingen refusjon av innbetalt beløp.
LUSCOS tar ikke økonomisk ansvar i forbindelse flytting/avlyst kamp pga værforholdene.

 


AVBESTILLINGS- OG REISEFORSIKRING
LUSCOS gjør oppmerksom på at deltakelse skjer på deltakers eget ansvar. Arrangøren påtar seg ikke ansvar for økonomiske følger av mulige skader / uhell som måtte inntreffe under avvikling av arrangementet.

Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Alle deltakere anbefales derfor å tegne reiseforsikring mot uforutsette hendelser.


KANSELLERT TUR:
Dersom LUSCOS på grunn av diverse omstendigheter (eksempelvis for få deltakere) er nødt til å kansellere oppsatt tur, får de som har betalt refundert innbetalt beløp.

 

Merknader

Besøkende

Vi har 57 gjester og ingen medlemmer på besøk.